Σεισμοσ Κρητη Σημερα - Ισχυρός σεισμός ΤΩΡΑ στην Κρήτη : Η δεύτερη σεισμική δόνηση καταγράφεται στα 4,6 ρίχτερ, στις 14:54 το μεσημέρι της τετάρτης στην κρήτη.

Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός είχε επίκεντρο τα 7 χλμ. Νέος σεισμός στην κρήτη αργά το βράδυ της δευτέρας 27 σεπτεμβρίου, 4.4 ρίχτερ. Σεισμός μεγέθους 3,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 18:34 της παρασκευής (1/10) στην κρήτη, με τη μετασεισμική δραστηριότητα να . Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου . Η δεύτερη σεισμική δόνηση καταγράφεται στα 4,6 ρίχτερ, στις 14:54 το μεσημέρι της τετάρτης στην κρήτη.

Σεισμός τώρα στο ηράκλειο κρήτης. Σεισμός 4,2 Ρίχτερ στο Ηράκλειο
Σεισμός 4,2 Ρίχτερ στο Ηράκλειο from media.enikos.gr
Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός είχε μέγεθος 3,8 ρίχτερ . Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός είχε επίκεντρο τα 7 χλμ. Μια ακόμα ισχυρή μετασεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγα . «eκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους πολίτες της κρήτης που χτυπήθηκαν από ισχυρό σεισμό σήμερα. Νέος σεισμός τώρα στο αρκαλοχώρι στην κρήτη. Νέος σεισμός στην κρήτη αργά το βράδυ της δευτέρας 27 σεπτεμβρίου, 4.4 ρίχτερ. Σεισμός μεγέθους 3,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 18:34 της παρασκευής (1/10) στην κρήτη, με τη μετασεισμική δραστηριότητα να . Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια .

Σεισμός μεγέθους 5,2 βαθμών έπληξε σήμερα το πρωί την επαρχία .

Σεισμός μεγέθους 5,2 βαθμών έπληξε σήμερα το πρωί την επαρχία . Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός είχε επίκεντρο τα 7 χλμ. Μια ακόμα ισχυρή μετασεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγα . Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου . Η δεύτερη σεισμική δόνηση καταγράφεται στα 4,6 ρίχτερ, στις 14:54 το μεσημέρι της τετάρτης στην κρήτη. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια . Σεισμός τώρα στο ηράκλειο κρήτης. Συνεχίστηκαν και σήμερα οι έλεγχοι και οι αυτοψίες από μηχανικούς του υπουργείου υποδομών και μεταφορών, σε κατοικίες, επαγγελματικούς… Νέος σεισμός τώρα στο αρκαλοχώρι στην κρήτη. Νέος σεισμός στην κρήτη αργά το βράδυ της δευτέρας 27 σεπτεμβρίου, 4.4 ρίχτερ. «eκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους πολίτες της κρήτης που χτυπήθηκαν από ισχυρό σεισμό σήμερα. Ενεργοποιήθηκε από την πρώτη στιγμή ο κρατικός μηχανισμός. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός είχε μέγεθος 3,8 ρίχτερ .

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια . Σεισμός μεγέθους 3,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 18:34 της παρασκευής (1/10) στην κρήτη, με τη μετασεισμική δραστηριότητα να . Νέος σεισμός στην κρήτη αργά το βράδυ της δευτέρας 27 σεπτεμβρίου, 4.4 ρίχτερ. Για σταδιακή εκτόνωση του φαινομένου κάνει ο λόγο ο γεράσιμος χουλιάρας. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός είχε επίκεντρο τα 7 χλμ.

Σεισμός μεγέθους 5,2 βαθμών έπληξε σήμερα το πρωί την επαρχία . ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ: Η εξόδιος
ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ: Η εξόδιος from www.ekklisiaonline.gr
Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός είχε μέγεθος 3,8 ρίχτερ . Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός είχε επίκεντρο τα 7 χλμ. Νέος σεισμός στην κρήτη αργά το βράδυ της δευτέρας 27 σεπτεμβρίου, 4.4 ρίχτερ. Σεισμός τώρα στο ηράκλειο κρήτης. Για σταδιακή εκτόνωση του φαινομένου κάνει ο λόγο ο γεράσιμος χουλιάρας. «eκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους πολίτες της κρήτης που χτυπήθηκαν από ισχυρό σεισμό σήμερα. Συνεχίστηκαν και σήμερα οι έλεγχοι και οι αυτοψίες από μηχανικούς του υπουργείου υποδομών και μεταφορών, σε κατοικίες, επαγγελματικούς… Σεισμός μεγέθους 5,2 βαθμών έπληξε σήμερα το πρωί την επαρχία .

Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός είχε επίκεντρο τα 7 χλμ.

Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου . Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός είχε επίκεντρο τα 7 χλμ. Μια ακόμα ισχυρή μετασεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγα . Σεισμός μεγέθους 5,2 βαθμών έπληξε σήμερα το πρωί την επαρχία . Για σταδιακή εκτόνωση του φαινομένου κάνει ο λόγο ο γεράσιμος χουλιάρας. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός είχε μέγεθος 3,8 ρίχτερ . Νέος σεισμός τώρα στο αρκαλοχώρι στην κρήτη. Ενεργοποιήθηκε από την πρώτη στιγμή ο κρατικός μηχανισμός. Νέος σεισμός στην κρήτη αργά το βράδυ της δευτέρας 27 σεπτεμβρίου, 4.4 ρίχτερ. Συνεχίστηκαν και σήμερα οι έλεγχοι και οι αυτοψίες από μηχανικούς του υπουργείου υποδομών και μεταφορών, σε κατοικίες, επαγγελματικούς… Σεισμός μεγέθους 3,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 18:34 της παρασκευής (1/10) στην κρήτη, με τη μετασεισμική δραστηριότητα να . Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια . Σεισμός τώρα στο ηράκλειο κρήτης.

Σεισμός τώρα στο ηράκλειο κρήτης. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός είχε επίκεντρο τα 7 χλμ. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός είχε μέγεθος 3,8 ρίχτερ . Ενεργοποιήθηκε από την πρώτη στιγμή ο κρατικός μηχανισμός. Η δεύτερη σεισμική δόνηση καταγράφεται στα 4,6 ρίχτερ, στις 14:54 το μεσημέρι της τετάρτης στην κρήτη.

Νέος σεισμός τώρα στο αρκαλοχώρι στην κρήτη. Σεισμός στην Κρήτη: «Το
Σεισμός στην Κρήτη: «Το from www.thepressroom.gr
Η δεύτερη σεισμική δόνηση καταγράφεται στα 4,6 ρίχτερ, στις 14:54 το μεσημέρι της τετάρτης στην κρήτη. Νέος σεισμός τώρα στο αρκαλοχώρι στην κρήτη. Σεισμός μεγέθους 5,2 βαθμών έπληξε σήμερα το πρωί την επαρχία . Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός είχε επίκεντρο τα 7 χλμ. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου . «eκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους πολίτες της κρήτης που χτυπήθηκαν από ισχυρό σεισμό σήμερα. Σεισμός μεγέθους 3,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 18:34 της παρασκευής (1/10) στην κρήτη, με τη μετασεισμική δραστηριότητα να . Νέος σεισμός στην κρήτη αργά το βράδυ της δευτέρας 27 σεπτεμβρίου, 4.4 ρίχτερ.

Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου .

Σεισμός τώρα στο ηράκλειο κρήτης. Σεισμός μεγέθους 3,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 18:34 της παρασκευής (1/10) στην κρήτη, με τη μετασεισμική δραστηριότητα να . Για σταδιακή εκτόνωση του φαινομένου κάνει ο λόγο ο γεράσιμος χουλιάρας. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια . Σεισμός μεγέθους 5,2 βαθμών έπληξε σήμερα το πρωί την επαρχία . Νέος σεισμός στην κρήτη αργά το βράδυ της δευτέρας 27 σεπτεμβρίου, 4.4 ρίχτερ. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου . Μια ακόμα ισχυρή μετασεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγα . Συνεχίστηκαν και σήμερα οι έλεγχοι και οι αυτοψίες από μηχανικούς του υπουργείου υποδομών και μεταφορών, σε κατοικίες, επαγγελματικούς… Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός είχε μέγεθος 3,8 ρίχτερ . Η δεύτερη σεισμική δόνηση καταγράφεται στα 4,6 ρίχτερ, στις 14:54 το μεσημέρι της τετάρτης στην κρήτη. «eκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους πολίτες της κρήτης που χτυπήθηκαν από ισχυρό σεισμό σήμερα. Ενεργοποιήθηκε από την πρώτη στιγμή ο κρατικός μηχανισμός.

Σεισμοσ Κρητη Σημερα - Ισχυρός σεισμός ΤΩΡÎ' στην Κρήτη : Η δεύτερη σεισμική δόνηση καταγράφεται στα 4,6 ρίχτερ, στις 14:54 το μεσημέρι της τετάρτης στην κρήτη.. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός είχε μέγεθος 3,8 ρίχτερ . Συνεχίστηκαν και σήμερα οι έλεγχοι και οι αυτοψίες από μηχανικούς του υπουργείου υποδομών και μεταφορών, σε κατοικίες, επαγγελματικούς… Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου . Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια . Για σταδιακή εκτόνωση του φαινομένου κάνει ο λόγο ο γεράσιμος χουλιάρας.